Nekünk, felnőtteknek a születésnap már csak egy ugyanolyan nap, mint a többi (kivéve talán a kerek évfordulókat), ám egy gyerek számára ez az egyik leginkább várt nap az évben, hiszen ilyenkor ő van a középpontban, minden róla szól, ajándékokat kap, és persze a barátaival és családtagjaival lehet. A születésnapi zsúr szervezése azonban olyan feladat, amit sok szülő egyszerűen nem tud megoldani a mindennapos teendői mellett.
Egy gyerekzsúr szervezése ugyanis nem csupán a torta beszerzéséből és a meghívók kiküldéséből áll. Először is a helyszín, amit biztosítani kell, és ha sok a vendég, nem biztos, hogy az otthon elegendő helyet nyújt. Gyerekszületésnap szervezésekor a programokra is gondolni kell, hiszen a torta és az ajándékok bontogatása csak ideig-óráig foglalja le a gyerekeket. Érdemes tehát egy olyan csapatra bízni a születésnapi zsúr szervezését, aki minden apró részletre figyel, és nagy tapasztalattal rendelkezik az animált születésnapok terén.
Amennyiben gyerekzsúr szervezése a cél, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

+36-30-576-2321

+36-20-935-4077

Torta

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Lilla
Kedves Anikó!

Mi is, de főleg a kis lurkók szülei nagyon elégedettek voltak. Sokan jeleztek vissza, hogy ilyen jól összeállított és színvonalas gyereksarkot még nem láttak esküvőn, és a gyerekek (azok is, akiket nehéz lekötni) állandóan visszajártak, ha csak azért is, hogy egy újabb halálfejekkel díszített tortát dekoráljanak a nagymamának. :) A dicséretet, amit a ...