31455011045 a752c9a812 k

Szerezzen a gyermekeknek felejthetetlen élményt, rendelje meg tőlünk az Igazi szakállú Mikulást! Engedje meg, hogy levegyük válláról a Mikulás rendezvény szervezésének gondját, és biztos lehet benne, hogy egy színvonalas, minőségi, teljes körűen megszervezett (programok, előadások, étel-ital, Mikulás-csomagok) esemény részese lehet.

 

 

Az AS Játékvilág Mikulása majdhogynem tökéletes mása az eredeti, Északi-sarkon élőnek. Valódi, hófehér szakállával, nagy pocakjával, meseszép jelmezével és imádni való személyiségével bűvöli el a gyerekeket.

 

Mikulás-műsoraink:
-Mikulás-váró zenés előadás: élő gitárkisérettel és kedves Mikulás- és Karácsonyváró énekekkel, dalokkal
-Mikulás-váró interaktív program Krampuszokkal: két neveletlen Krampusz, akik még a gyerekek ajándékját is elveszítik, annyira szeleburdik... De szerencsére a műsor végére megérkezik a Mikulás is, aki végül mindent rendbe tesz!
-Zenés mesejáték krampuszokkal: Színpadi előadás, szép díszlettel, elő szereplőkkel, kedves történettel, ahol természetesen a Mikulás a főszereplő
-A Krampuszok tánca: két jókedvű krampusszal, akik népi mondókákra, táncokra és egyéb dalokra a gyerekekkel együtt mulatva várják, hogy a nagyszakállú megérkezzen. A műsor végére garantált a nevetés, esetleg a lihegés, de a tánc öröme mindenképp!
-Manókaland: zenés Mikulásváró két rosszcsont Manóval, akik sok vicces helyzetbe kerülnek, míg a Mikulás végre megérkezik.....
-Sétáló Mikulás: Üzletházakba, Irodaházakba nagyobb Rendezvényekre a Mikulás akár egész napos jelenlétet vállal, köszönti a gyerekeket, szaloncukrot vagy egyéb ajándékokat osztogat, integet, fényképezkedik, beszélget a gyerekekkel, egyszóval emeli az ünnep fényét! :-)


Mikulás-napi programajánlataink:31309354192 5b0123da92 k
-Mikulás-napi és Karácsonyi arcfestés
-Lufihajtogató krampusz
-Mikulás-napi vagy Karácsonyi kreatív alkotóház
-Karácsonyi mézeskalács-sütés
-Mikulás játszósarok
-Kisállat simogató
-Mikulás kalandpark és Ajándékkészítő foglalkozások


Bővebb ajánlatért, személyre szabott rendezvényötletekért keressen bennünket elérhetőségeink bármelyikén, vagy a kapcsolat menüpont alatt.


06-30-576-2321, 06-20-935-40-77

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Varga Ilona
Kedves Anikó!

Szeretném megköszönni Neked a rugalmas és főleg gyors segítséget és munkát amivel még így az " utolsó pillanatban" is megszervezted nekünk a gyermekfelügyeletet az esküvőn. A kollégáid tökéletes munkát végeztek, mindenki, de legfőképpen a pár nagyon elégedett voltak a munkájukkal, sokkal többet tettek mint ami elvárható volt!! Még egyszer...