A Magyarországi Rendezvényszervezők Szövetsége által megfogalmazott Fair Play Guide elkötelezett hívei vagyunk és kérjük, hogy minél többen csatlakozzatok ehhez a kitűnő és követendő kezdeményezéshez! 
A COVID-19 járvány az ügyfeleket, partnereket és beszállítókat egyaránt eddig ismeretlen kihívások elé állította. A rendezvényeket érintő korlátozások miatt a piac egyik napról a másikra megszűnt, megkezdődött a tartalékok felélése. A rendezvényipart alkotó szolgáltatók helyzete gyökeresen megváltozott. Meggyőződésünk, hogy a kölcsönös egymásrautaltság miatt az ügyfelek és partnereik csak együtt tudnak túljutni ezen a nehéz helyzeten.
A MARESZ ebben az állásfoglalásában kíván rámutatni, hogy mit tart fair üzleti magatartásnak a szektort érintő válsághelyzetben. Célunk a szemléletformálás, azoknak az etikus szakmai normáknak a rögzítése, amelyek hosszú távon kihatnak az üzletmenetre és meghatározzák az ágazat jövőjét. A tisztességes üzleti magatartás közös, jól felfogott érdekünk, ha változatlan minőségű szolgáltatásokat akarunk nyújtani, vagy igénybe venni a válsághelyzet után.
Maresz FPG logo 2020
FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Márti és János
esküvői gyereksarok
Kedves Dóri!

Nagyon szépen köszönünk mindent!
Ennél jobban nem is sikerülhetett volna az esküvőnk! :) nagyon köszönjük, hogy ehhez Ti is hozzájárultatok.
A lányok nagyon kedvesek voltak, a gyereksarok szuper-népszerű volt végig.
Remélem, tudtak enni inni, ne haragudjatok, nem volt alkalmam túl sokszor odamenni és megkérdezni, de úgy láttam minden rendben volt. Az any...