A Magyarországi Rendezvényszervezők Szövetsége által megfogalmazott Fair Play Guide elkötelezett hívei vagyunk és kérjük, hogy minél többen csatlakozzatok ehhez a kitűnő és követendő kezdeményezéshez! 
A COVID-19 járvány az ügyfeleket, partnereket és beszállítókat egyaránt eddig ismeretlen kihívások elé állította. A rendezvényeket érintő korlátozások miatt a piac egyik napról a másikra megszűnt, megkezdődött a tartalékok felélése. A rendezvényipart alkotó szolgáltatók helyzete gyökeresen megváltozott. Meggyőződésünk, hogy a kölcsönös egymásrautaltság miatt az ügyfelek és partnereik csak együtt tudnak túljutni ezen a nehéz helyzeten.
A MARESZ ebben az állásfoglalásában kíván rámutatni, hogy mit tart fair üzleti magatartásnak a szektort érintő válsághelyzetben. Célunk a szemléletformálás, azoknak az etikus szakmai normáknak a rögzítése, amelyek hosszú távon kihatnak az üzletmenetre és meghatározzák az ágazat jövőjét. A tisztességes üzleti magatartás közös, jól felfogott érdekünk, ha változatlan minőségű szolgáltatásokat akarunk nyújtani, vagy igénybe venni a válsághelyzet után.
Maresz FPG logo 2020
FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Csobán Éva az év esküvőszervezője 2015,
Nagyon nagyon szépen köszönöm a közös munkát!!
Nagyon klassz csapat vagytok!!
Bár én csak az elején találkoztam a kollégáiddal, de tudom, hogy a gyerekek, akit részesei voltak, remekül érezték magukat!
A recepciós hölgy másnap elmesélte, hogy csúsztak másztak a szőnyegen! :)