A Magyarországi Rendezvényszervezők Szövetsége által megfogalmazott Fair Play Guide elkötelezett hívei vagyunk és kérjük, hogy minél többen csatlakozzatok ehhez a kitűnő és követendő kezdeményezéshez! 
A COVID-19 járvány az ügyfeleket, partnereket és beszállítókat egyaránt eddig ismeretlen kihívások elé állította. A rendezvényeket érintő korlátozások miatt a piac egyik napról a másikra megszűnt, megkezdődött a tartalékok felélése. A rendezvényipart alkotó szolgáltatók helyzete gyökeresen megváltozott. Meggyőződésünk, hogy a kölcsönös egymásrautaltság miatt az ügyfelek és partnereik csak együtt tudnak túljutni ezen a nehéz helyzeten.
A MARESZ ebben az állásfoglalásában kíván rámutatni, hogy mit tart fair üzleti magatartásnak a szektort érintő válsághelyzetben. Célunk a szemléletformálás, azoknak az etikus szakmai normáknak a rögzítése, amelyek hosszú távon kihatnak az üzletmenetre és meghatározzák az ágazat jövőjét. A tisztességes üzleti magatartás közös, jól felfogott érdekünk, ha változatlan minőségű szolgáltatásokat akarunk nyújtani, vagy igénybe venni a válsághelyzet után.
Maresz FPG logo 2020
FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Melinda
Kedves Dóra!

Egy fantasztikus esküvőn vagyunk túl, ami nem lett volna ilyen teljes a segítségeteket nélkül. Fáradt, unatkozó gyerekek helyett ifjú party arcok, ideges, nyúzott szülők helyett pedig kedélyes vendégeink voltak, akik nem mellesleg kellemesen tudtak enni, beszélgetni, táncolni hála Nektek. A terembe érve a szemem sarkából láttam, hogy nevetgélő gyerekekkel t...