Minden házasulandó pár élete legszebb napjának képzeli el az esküvőjét, amikor minden kizárólag körülöttük forog. De tényleg így van ez? Vajon mennyi fejtörést jelent az ifjú párnak, hogy vendégeik szintén jól érezzék magukat ezen a napon, és ők is mindenből a legjobbat kapják.

A Nagy Napon általában az a szokás, hogy mindkét fél részéről összegyűlik a család apraja-nagyja, akikkel az est folyamán lehetőség nyílik beszélgetni, ismerkedni, áldomást inni. Lesznek olyanok is, akikkel hosszú évek óta ez a nap lesz az újra találkozás ideje. A gyermekkel érkező családok egy kicsivel nehezebb helyzetben vannak ilyenkor, a társalgásban megosztott figyelemmel tudnak jelen lenni, hiszen fél szemük mindig a gyermeken van. Ez teljesen természetes, és nem elvárható tőlük, hogy egy pillanatra is felügyelet nélkül hagyják a kisebbeket.

Szerencsére erre az esetre is van megoldás, mégpedig az esküvői gyereksarok szolgáltatás, ami ezt a terhet veszi le a gyermekkel érkező családok válláról. A kicsiket gyermekszerető animátorok fogadják egy külön nekik kialakított játszósarokban, ami színes, izgalmas játékokat és kreatív foglalkozást kínál a kis érdeklődőknek. A szolgáltatás sajátossága, hogy a gyermekek életkorának megfelelő elfoglaltságot, és nem utolsó sorban felügyeletet jelent a számukra. És a gyerekek mégiscsak saját korosztályuk társaságát keresik leginkább a rendezvényeken, erre itt teret és lehetőséget adhatunk nekik. A távoli rokongyerekek a közös játék során jobban megismerhetik egymást, és lehetséges, hogy még évekig emlegetni fogják azt az unokatestvért, akivel ezen a napon ismerkedtek meg.

A gyereksarok szolgáltatáson felül – amennyiben igény adódik rá – pihenő- és alvósarok felállítására is lehetőség van szállítható gyermekágyak felállításával, így a szülők is részesei lehetnek a menyasszonytáncnak és az éjféli koccintásnak.

Amennyiben párjával családbarát esküvőben gondolkodnak, és tanácsra lenne szükségük, szívesen állunk rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeken:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

06-30-576-2321, 06-20-935-40-77

eskuvoi gyereksarok 0112as

FaLang translation system by Faboba