Pontosan tudjuk: az esküvőszervezés sok-sok izgalommal, feladattal és olykor kihívással is jár. Önök is készülnek a nagy napra, és szeretnék, ha minden apró részlet az elképzelésük szerint alakulna? Az AS Játékvilág Kft. a segítségükre lehet!


Mire gondolunk? Ha már Önök is összeállították a vendéglistát, és pontosan látják, hogy a meghívottak között szép számmal lesznek jelen gyerekes családok is, bizonyára elgondolkodtak azon, miképpen valósítható meg egyszerűen az, hogy a szülők és a gyerekek egyaránt jól érezzék magukat. Forduljanak hozzánk bizalommal, bízzák ránk az esküvői gyermekfelügyeletet, és döntsenek bátran az esküvői gyereksarok szolgáltatásunk mellett!


Fontos kiemelni, hogy a tevékenységi területünk egyik fő profilja az esküvői gyermekfelügyelet, azaz az esküvői gyereksarok szolgáltatás, melyben már nagy rutinnal rendelkezünk. Szolgáltatásunknak köszönhetően az esküvői helyszínen gyereksarkot alakítunk ki, vagy egy külön kis helyiségben hozunk létre gyerekjátszót, amit a legkisebbek garantáltan imádni fognak.
A teret / a helyiséget a gyerekek kedve szerint rendezzük be, ahol aztán a szakképzett, gyerekszerető animátoraink foglalkoznak velük. Színes, kreatív játékokkal, kézműves foglalkozásokkal (és igény szerint arcfestés, lufihajtogatás, csillámtetoválás, ékszerkészítés stb.), tánccal ütjük el együtt az időt, míg a szülők is önfeledten szórakozhatnak a felnőttek társaságában.


Bízza ránk Ön is az esküvői gyermekfelügyeletet, hiszen szakembereink tapasztalt, szakképzett pedagógusok / óvónők / bébiszitterek.
Máris felkeltettük az érdeklődésüket? Többet szeretnének megtudni az esküvői gyermekfelügyeletünk nyújtotta szolgáltatásról? Árajánlatot kérnének?
Az esküvői gyermekfelügyeletünk keretén belül még az alvósarok szolgáltatás igénybevételére is van lehetőség. Bízzák Önök is ránk a nagy napon az esküvői gyermekfelügyeletet, és gondoskodunk a legkisebb vendégek szórakoztatásáról!


Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36-30/576-23-21
+36-20/935-40-77

szerk eskuvoi gyereksarok 0029

FaLang translation system by Faboba