0891November 7-8. között került megrendezésre az első Őszi Esküvő Kiállítás, melyen mi is kiállítottunk esküvői gyereksarok szolgáltatásunkkal. A kiállítás nem várt sikert hozott számunkra, amelyben biztos nagy szerepe volt legújabb szórólap osztó kolléganőnknek (lásd jobbra!). :-) Vagy esetleg a csodaszép, zöld harisnyanadrágunknak??

Kaptunk rengeteg pozitív visszajelzést: "zseniális ötlet", "Mik vannak!? Nahát, ilyen nekünk is kell!," "Nagyon jó ötlet, köszönjük!",  "@... jó!", (ezt sajnos szó szerint nem idézhetem, mégis csak gyerekekkel foglalkozunk... :-) ), "legalább nem a színpadon ugrálnak!", "szuper, fantasztikus ötlet!", "Van ilyen??, Nagyon jó!"

És hát persze a megkönnyebbült nagyiktól és apukáktól kaptunk rengeteg hálás pillantást, akik pár percre fellélegezhettek, nálunk legalább megálltak a gyerekek pár percre..., órára... .  Gyerköckéink óvatosan, de mindent alaposan kipróbáltak a kiállított kis "kirakat" gyereksarkunkban. Volt autózás, babakocsizás, rajzolás, többen új kolléganőnkkel (lásd jobbra!) próbáltak kapcsotatot kiépíteni, több-kevesebb sikerrel.... :-)

Egy szó, mint száz, úgy érezzük, egyre nagyobb szükség van szolgáltatásunkra, a fiatal párok nyitottak arra, hogy az esküvőre érkező gyerkőcök szorakoztatására is áldozzanak. Nekik is érdekük, hogy az esküvőn össze-vissza szaladgáló, tébláboló gyerkőcök inkább egy szépen kialakított, játékokkal teli gyereksarokban élvezzék az esküvőt. A szülők pedig hálásak, hogy pár órára kicsit "egyedül" maradhatnak, és a többi felnőtt vendéggel szórakozhatnak.0894

0890

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Lilla
Kedves Anikó!

Mi is, de főleg a kis lurkók szülei nagyon elégedettek voltak. Sokan jeleztek vissza, hogy ilyen jól összeállított és színvonalas gyereksarkot még nem láttak esküvőn, és a gyerekek (azok is, akiket nehéz lekötni) állandóan visszajártak, ha csak azért is, hogy egy újabb halálfejekkel díszített tortát dekoráljanak a nagymamának. :) A dicséretet, amit a ...