Esküvői gyereksarok szolgáltatásunkkal segítünk a pároknak igazán önfeledtté és emlékezetessé tenni a Nagy Napot.

Minőségi, kedves és népszerű játékainkkal, valamint szakképzett animátoraink segítségével az ifjú párnak nem kell többet amiatt aggódnia, hogy a násznép legkisebb tagjai unatkozni, téblábolni fognak, s ezáltal nem tudják a szüleik sem annyira élvezni az estét.

Minden pár ízlése szerint választhat színes, vidám játékainkat tartalmazó alapcsomagunk, valamint – az idei év újdonságaként – a romantikus, természetes alapanyagú játékokat tartalmazó vintage csomagunk közül.

Velünk a kicsik s kicsit nagyobbak garantáltan nem fognak unatkozni, hiszen olyan szuper programok közül válogathatnak a gyerekek, mint az arcfestés, lufi hajtogatás, diavetítés vagy meseolvasás. Emellett nagyon szívesen fogadunk a párokhoz és a helyszínhez igazodva minden egyedi igényt!

Alapcsomagjainkról, valamint plusz szolgáltatásainkról érdeklődjön az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a +36-30/576-2321-os telefonszámon.

Ezen felül vállaljuk kreatív kézműves foglalkozások,gyereksarkok lebonyolítását magánszemélyek, oktatási intézmények és üzletközpontok, művelődési házak számára egyaránt.

ESKUVOI GYEREKSAROK 0233b eskuvoi gyereksarok 0455a0218ab

FaLang translation system by Faboba