krmdsztsSzebbnél szebb ruhák, gyönyörű frizurák és mesés sminkek időszaka ez. De mindig van még mit csinosítani vagy igazítani ahhoz, hogy még tökéletesebb legyen a megjelenése az embernek. Az AS Játékvilág nem csak erre nyújt megoldást, de számos más program ajánlattal teheti még különlegesebbé a várva várt bált.

Egy hölgynek mindig fontos odafigyelnie az apró részletekre, így a báliruhához illő körömdíszítésre is. A nagy sietségben, vagy az időjárási viszonyoknak köszönhetően nem tökéletes a frizurája vagy a sminkje? Mi ebben is segítünk a frizura- és sminkigazítási szolgáltatásunkkal.Az otthon nehezebben megoldható finomságokra is figyelünk a Swarovszki testfestéssel, csillám tetoválással és hennafestéssel.

Kiegészítő programként válaszható a grafológiai elemzés és tanácsadás, asztrológia tanácsadás, hiszen mindenki kíváncsi lehet arra, hogy milyen lehetőségek is rejtőznek sorsában. Ezenkívül, karikatúrista, bűvész műsor vagy a Tollasbál- Musical teheti még színesebbé a báli programokat.

Konkrét ajánlatkéréssel az alábbi elérhetőségeinken állunk a szíves rendelkezésükre:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

06-30-576-2321, 06-20-935-40-77

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Jenő, Budaörsről
„Kedves Mikulás bácsi!

Köszönjük a kedvességet, figyelmet és azt a végtelen türelmet, ahogy kezelte e gyermekeinket.
Maradjon meg ilyennek még legalább ezer évig... ( ....hiszen tegnaptól Mi is hiszünk ebben... :) )

Jövő ilyenkor ismét vár Téged ez a három gyermek.......”