Flyer hu2Sosem lehet elég korán kezdeni, hogy a gyerekek megismerkedjenek a sütés rejtelmeivel, és elkészítsék maguknak az első húsvéti süteményeiket. A sütőtanfolyam végére a cukrásszá avanzsált gyerekek hazavihetik magukkal kulináris remekműveiket. Akárcsak a profik, a gyerekek is igazi szakácsruhába bújhatnak, sapkát, kötényt, receptkönyvet kapnak. A szülőknek kávét, teát, üdítőt kínálunk, míg a kicsiknek üdítőt szolgálunk fel.

Ár: 5.900 Ft/gyermek, 1.900 Ft/szülő

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges.

Időpontok: 2016. március 24. 25. 26. 27. 16-18 óráig

Alkalmanként 10-20 gyermeket tudunk vendégül látni.

További információért kérem hívja a 06-1-327-63-92 telefonszámot, vagy írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Lilla
Kedves Anikó!

Mi is, de főleg a kis lurkók szülei nagyon elégedettek voltak. Sokan jeleztek vissza, hogy ilyen jól összeállított és színvonalas gyereksarkot még nem láttak esküvőn, és a gyerekek (azok is, akiket nehéz lekötni) állandóan visszajártak, ha csak azért is, hogy egy újabb halálfejekkel díszített tortát dekoráljanak a nagymamának. :) A dicséretet, amit a ...