0727Egy közeli barát, vagy családtag esküvője mindig nagy esemény az ember életében. A menyasszony és a vőlegény hosszú hónapokon át, akár 1 éven keresztül tervezi a nagy napot. Legyen tökéletes a díszítés, az étel, a menyasszonyi ruha és a szertartás. Mindemellett szeretnének közösen ünnepelni és szórakozni a számukra legfontosabb emberekkel.

De mi legyen addig a gyerekekkel? Még egy újabb megoldandó részlet az esküvőszervezés alatt. Hogyan is lehetne lekötni néhány gyereket, addig, amíg a szülők jól érzik magukat. Az esküvői gyereksarok a tökéletes megoldás az AS Játékvilág szervezésében!

Egyre gyakrabban kérnek fel minket esküvői gyereksarok szervezésére. Különböző játékokkal és kreatív foglalkozásokkal biztosítjuk a gyerekek felhőtlen szórakozását. Többek között felszerelt kiskonyha, babák vagy akár egy fésülködő kisasztal várja a játszani vágyó kislányokat. A kisfiúk autókkal, autópályákkal vagy legóval játszhatnak, amíg a szülők mulatnak. Csillámtetoválással vagy arcfestéssel varázsoljuk még szebbé az ünneplő gyermekeket. Ez csak töredék része annak a sok érdekes játéknak, ami a gyerekekre vár az esküvői gyereksarkunkban.

0702 0959

A kreatív sarkunkban ötletes ajándékokat készíthetnek a gyerekek saját kézzel, akár a friss házasoknak is. Míg a nagyobbak különböző gyöngyfűző technikákkal különleges ékszereket fűzhetnek, addig a kisebbek gyönyörű rajzokkal lephetik meg az ifjú párt. Természetesen az elkészült apróságokat a gyerekek is hazavihetik.

Ha szeretné, ha az esküvőjén a szülő és a gyermek is jól szórakozna, válasszon minket!

 

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Kinga
Kedves Dóra és Anikó,

Szeretném megköszönni a két héttel ezelőtti lagzin a gyermekfelügyeletet.
Őszintén szólva nem sok energiám jutott arra, hogy megfigyeljem a
gyereksarok történéseit, de nekem már önmagában az, hogy nyugodt gyerekeket
láttam, elég jelzés volt arra, hogy jól megy minden.
Utólag több szülőtől is kaptam visszajelzést, hogy milyen nagy segítsé...