Arcfestés

arcfestesCsaládi napokon, Céges rendezvényeken, Sportnapokon a gyerekek mindig örömmel várják az arcfestést. Már a legkisebbeknek is nagy élmény, ha arcfestőnk jóvoltából egy pici katica kerülhet a kezükre, de az óvodások öröme határtalan, ha egy gyönyörű pillangó, hercegnő vagy egy igazi pókember álarcába bújhatnak. Az arcfestés a gyerekeket mindig elvarázsolja, igazi gyermekszórakoztató program, kültérre, beltérre egyaránt ajánlott.

 Csillogó tetoválás

testfestesTini lányok, anyukák körében igazán népszerű ez a testdíszítés. Számtalan trendi, állat, indás, virágos minta közül választhatnak az érdeklődök, melyeket csillámpor segítségével tesz arcfestőnk ellenállhatatlanná. A tetoválás - mérettől függően - néhány perc alatt elkészíthető, így kiválóan alkalmasak nagyobb létszámú érdeklődő kiszolgálására is. Választhatunk élénken csillogó, harsány színeket, mintákat, de aki kicsit visszafogottabb, az is talál magának megfelelőt arcfestőnk segítségével, ha a színjátszó csillámokat választja.

 

Swarovski testfestés

 

A testfestés alkalmával a csillogó mintákat egy speciális, gyorsan száradó, bőrbarát anyag segítségével vissz fel arcfestőnk a bőr felületére. A köves tetoválások/testfestések ékszerként is viselhetők a testen és szinte a szivárvány minden színében megtalálhatók. A glitteres mintákat a résztvevők fantáziája alapján színes testfestékkel díszítjük. 100%-osan bőrbarát és könnyen eltávolítható anyagokkal dolgozunk.

Hennafestés

A hennafestés több ezer éves hagyományra visszatekintő testdíszítési forma, mely általában 1-2 hétig marad meg a bőrön. Céges napokon, Családi sportnapokon, Bálokon egyéb rendezvényeken méltán népszerű program, és tetoválás jellege miatt, nem kizárólag csak a hölgyek körében.

Szakembereink az arcfestés, tetoválás hennafestés során mindig professzionális festékkel, arcfestékkel, 100%-osan bőrbarát és eltávolítható anyagokkal dolgoznak. Az arcfestésnél használt festék vízzel lemosható, nem allergizál, a ruhákból könnyen kimosható.

NÉHÁNY KÉP EDDIGI MUNKÁINKBÓL:

View the embedded image gallery online at:
https://asjatekvilag.hu/hu/arcfestes-testfestes#sigProId4d8f6a1dc7

 

 

FaLang translation system by Faboba