2KC1B0135135Néhány hete tartottuk az idei csapatépítésünket, ahol az elmúlt 1 év értékelése mellett egy kis gyakorlásra is sor került.

Animátoraink folyamatosan bővítik ismereteiket, és próbálnak a lehető legtöbbet fejlődni, ezért egy rendhagyó csapatösszetartás keretében lehetőséget biztosítottunk nekik, hogy egymást segítve sajátíthassanak el néhány kézműves technikát. Volt üvegfestés, kapszulaékszer készítés, gyöngyfűzés illetve csillámtetoválás. Ezek a kreatív foglalkozások tökéletes szórakozási lehetőséget biztosítanak gyerekeknek, és felnőtteknek egyaránt.

A lelkes animátoraink, akár csak a nagy gyerekek, örömmel vettették bele magukat a gyakorlásba. Órákon keresztül váltogatták egymást a különböző kreatív asztaloknál. :)

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Melinda
Kedves Dóra!

Egy fantasztikus esküvőn vagyunk túl, ami nem lett volna ilyen teljes a segítségeteket nélkül. Fáradt, unatkozó gyerekek helyett ifjú party arcok, ideges, nyúzott szülők helyett pedig kedélyes vendégeink voltak, akik nem mellesleg kellemesen tudtak enni, beszélgetni, táncolni hála Nektek. A terembe érve a szemem sarkából láttam, hogy nevetgélő gyerekekkel t...