2KC1B0135135Néhány hete tartottuk az idei csapatépítésünket, ahol az elmúlt 1 év értékelése mellett egy kis gyakorlásra is sor került.

Animátoraink folyamatosan bővítik ismereteiket, és próbálnak a lehető legtöbbet fejlődni, ezért egy rendhagyó csapatösszetartás keretében lehetőséget biztosítottunk nekik, hogy egymást segítve sajátíthassanak el néhány kézműves technikát. Volt üvegfestés, kapszulaékszer készítés, gyöngyfűzés illetve csillámtetoválás. Ezek a kreatív foglalkozások tökéletes szórakozási lehetőséget biztosítanak gyerekeknek, és felnőtteknek egyaránt.

A lelkes animátoraink, akár csak a nagy gyerekek, örömmel vettették bele magukat a gyakorlásba. Órákon keresztül váltogatták egymást a különböző kreatív asztaloknál. :)

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Mónika
Szia!

Kevesebben voltak, mint tavaly, de most több volt a kisgyerek – jön az utánpótlás – és talán ezért nagyobb volt a nyüzsi is, jöttek-mentek-kúsztak-másztak.

Légy szíves köszönd meg a nevemben a lányoknak a munkájukat. Azok a zoknihóemberek egyszerűen fantasztikusak voltak!Üdvözlettel:
Mónika