karacsonyvaroProgramjaink közül válogatva felejthetetlen élményt szerezhet gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt! Rendelje meg most!

eskuvoi gyereksarok 0727Szolgáltatásunkat a családbarát esküvőt tervező pároknak ajánljuk, akik szeretnék megkönnyíteni a gyermek(ek)kel érkező családtagok, barátok dolgát a Nagy Napon. Amíg a szülők önfeledten szórakoznak, addig mi gondoskodunk a gyermekek felügyeletéről és játékos foglalkoztatásukról.

karacsonyvaroProgramjaink közül válogatva felejthetetlen élményt szerezhet gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt! Rendelje meg most!

Itt van az ősz, itt van újra..., és mi ennek nagyon örülünk! Számtalan jó ötlettel, érdekes programkínálattal színesítjük az Önök rendezvényeit, ha minket választanak. Legyen szó szüreti mulatságról, vagy rémisztő halloween partiról, mi gondoskodunk a jó hangulatról. 

kezmuves foglalkozas alkotomuhely 0325

 

Reméljük lassan elindulhat a nyitás és ezzel együtt az esküvőkkel teli időszak, a párok készülődhetnek a nagy napra. A sok teendő között aligha jut idő és energia arra is, hogy az esküvő ideje alatt a vendég gyerekek szórakoztatására is gondoljanak, pedig ha a gyermek boldog, a szülő is boldog. Az AS Játékvilág esküvői gyerekfelügyelet szolgáltatásával ez megoldható. ;)

esk1

Mikulás-csomagok összeállítását és kiszállítását vállaljuk családbarát cégek számára előzetes igények alapján.

Mikuls csomag 02

Idén se maradjon ki a céges családi Mikulás-ünnepség! Ünnepi programjainkat a megváltozott körülményekhez alkalmazkodva állítottuk össze.

DigiMiki kisebb

Gyermeke születésnapja legyen élményekkel és vidámsággal teli!

szlinapi gyereknapi

Rémesen jó jelmezekkel, ijesztő arcfestéssel, szellemes kreatív, kézműves foglalkozásokkal készülünk a Halloweenre.

Amennyiben szervezne éttermébe, dolgozóinak, vagy gyerekeinek Halloween partit, mi számtalan "tökös" programmal állunk rendelkezésükre!

halloween 20m

Olyan új családbarát szolgáltatásokat kínálnunk, mely a gyerekek számára élvezetes, szórakoztató, támogatja testi-lelki fejlődésüket, ezzel egyidőben a szülőt is mentesítheti az aktív részvétel alól.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk farsangi, báli programjainkat, hogy a farsangi mulatság még színesebb legyen. Gyermekek és felnőttek részére külön készültünk színes, érdekes programokkal.

Farsangos

Családbarát rendezvényeink színes, izgalmas, szórakoztató és vidám programokkal kínálnak tartalmas feltöltődést kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt.

HPIM6653

mikulas 0592Szerezzen a gyermekeknek felejthetetlen élményt, rendelje meg tőlünk az Igazi szakállú Mikulást!

Engedje meg, hogy levegyük válláról a Mikulás rendezvény szervezésének gondját, és biztos lehet benne, hogy egy színvonalas, minőségi, teljes körűen megszervezett (programok, előadások, étel-ital, Mikulás-csomagok) esemény részese lehet.

 

A nyár közeledtével az időjárás egyre melegebb, és mi is egyre inkább vágyakozunk ki a szabadba. Jön a várva várt gyereknap, illetve a vidám családi napok ideje.

Sok szeretettel ajánljuk Önöknek nyári gyerekszolgáltató programjainkat.

0736

Lassan elkezdődik az esküvőkkel teli időszak. Az ifjú párok lelkesen készülnek a nagy napra. A sok teendő között aligha jut idő és energia arra is, hogy az esküvő ideje alatt a vendég gyerekek szórakoztatására is gondoljanak, pedig ha a gyermek boldog a szülő is boldog. Az AS Játékvilág esküvői gyerekfelügyelet szolgáltatásával ez megoldható. ;)

Szerezzen a gyermekeknek felejthetetlen élményt, rendelje meg tőlünk az Igazi szakállú Mikulást! Engedje meg, hogy levegyük válláról a Mikulás rendezvény szervezésének gondját, és biztos lehet benne, hogy egy színvonalas, minőségi, teljes körűen megszervezett (programok, előadások, étel-ital, Mikulás-csomagok) esemény részese lehet.

0999a

 

Szerezzen a gyermekeknek felejthetetlen élményt, rendelje meg tőlünk az Igazi szakállú Mikulást!

 

A gyermekek szórakoztatásáról is gondoskoni kell 1-1 családi összejövetelen, különben a szülöknek nem lesz más dolgok csak a gyermekek után futkorászni. Az AS Játékvilág programjai és játékai, máris különlegessé varázsolják a rendezvényt a kisebbek számára is.

KC1B0040

A báli szezon közeledtével mindenki lelkesen készül, keresi a megfelelő ruhát és kiegészítőket. Íme, néhány program ajánlatunk, amivel még különlegesebbé varázsolhatóak ezek az események.

smink

Újra itt a farsangi szezon, a gyerekek kedvence. De nem csak az a nagy kérdés, hogy a gyermekek minek öltözzenek be, hanem az is, hogy milyen programot szervezzünk a farsangi bálra. Íme, néhány program ajánlat az AS Játékvilágtól.

DSC 0388

FaLang translation system by Faboba