mikulas 0589Elérkezett a december, és vele együtt megkezdődött az Advent is. Ez a készülődés, várakozás időszaka mindenki számára, de a gyerekeknek különösen izgalmasak ezek a hetek. Ezt nem érdemes elmulasztani, hiszen az adventi programok gyerekeknek óriási élményt okoznak!

A karácsonyt megelőző hetekben rendkívül népszerűek az adventi kézműves foglalkozások gyerekeknek, már az egészen kicsik is szívesen vesznek részt ezeken a programokon. Számos kreatív tevékenységgel állunk rendelkezésükre, de lehet rendelni meseelőadást, állatsimogatót. arcfestést, lufihajtogatást, sőt, Mikulás-kalandparkot is! Az általunk szervezett adventi programok gyerekeknek kedvező áron elérhetőek cégek, alapítványok, óvodák és persze magánszemélyek részére is.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretne különleges és izgalmas foglalkozásokat szervezni, forduljon hozzánk bizalommal!

Bővebb információért keressen bennünket megadott elérhetőségeinken és kérje ajánlatunkat mielőbb az adventi programokra gyerekeknek!

FaLang translation system by Faboba