Idén egy új, különleges helyen tarthattuk meg a szokásos csapatépítő délutánunkat. Nem rég készült el a gyönyörű új irodánk, melynek kerthelyiségében gyűltünk össze ősszel. Miután mindenki megismerkedett az új helyszínnel belevetettük magunkat a munkába. Számos sikeres rendezvénnyel zártuk a tavaszi és nyári szezont, így ennek értékelésével kezdtünk. Megosztottuk egymással a tapasztalatinkat és meglátásainkat, ahhoz hogy a téli és őszi szezonra még jobbak lehessünk és még tökéletesebb munkát végezhessünk.

A napsütéses időjárásnak köszönhetően néhány fotó is készült a csapatunkról. Jó érzés volt egy kellemes délutánt közösen eltölteni, hiszen ritkán nyílik alkalom, hogy minden kollégával egyszerre találkozhassunk.

2KC1B008282  2KC1B0220217

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Szégner Zsuzsa
Egy rendezvényünkre hoztak Dóriék animátorokat. Nem kis kihívás volt a sok különböző nemzetiségű gyerek, akikről nem sokat tudtunk előre. Mégis fenomenálisan helyt álltak, a gyerekek nagyon jól érezték magukat, így megrendelőnk boldog volt, a felnőttek zavartalanul tudtak ünnepelni és kikapcsolódni.
Az utolsó pillanatban tökéletesre szervezték, nagyon köszönjük.
...