Halloween party gyerekeknek, avagy egy rémesen jó buli

Idén garantáltan izgalmas lesz a halloween party a gyerekek számára, ha ránk bízza a szervezést. A móka ősszel is jár a kicsiknek, keressen minket bátran!

A halloween az elmúlt években hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, évről-évre többen faragnak töklámpást és bújnak rémisztő jelmezekbe október 31. estéjén. Bár vannak, akik nem értik, miért kell egy ilyen ünnepet Magyarországon meghonosítani, egyetlen dolog biztos; a gyerekek imádják, és ennek nagyon egyszerű oka van.

A halloween buli a gyerekeknek lényegében azt jelenti, hogy két izgalmas ünnepet vegyítünk, a farsangot és a mikulást. Valaki más bőrébe lehet bújni néhány óra erejéig, ami mindig remek móka – valljuk be, még nekünk, felnőtteknek is – ráadásul halloween napján még édességeket is kapnak a lurkók, ami garantáltan megkoronázza az estéjüket. Mindehhez pedig még azt is hozzá kell tenni, hogy az őszi hónapokban nem igazán van olyan ünnep vagy esemény, ami a gyerekeknek szólna, mindenképpen érdemes hát megtartani a halloweent-t, a kicsik kedvéért.

Egy gyerekeknek szervezett halloween party azonban rengeteg feladatot ölel fel, ha igazán jó bulit szeretnénk a csemetéknek. Egyetlen szülőtől sem lehet elvárni, hogy a mindennapi teendők mellett ezt a gondot is a nyakába vegye, erre azonban nincs is szükség, hiszen ezért vagyunk mi! Milyen programok tehetik színessé a partyt, ha minket bíz meg a szervezéssel?

Szerintünk a jó halloween bulinak három alapvető ismertetője van; különleges megjelenéssel alapozzuk meg a hangulatot, lebilincselő játékokkal kötjük le a figyelmet és természetesen a nyalánkságokról sem feledkezünk meg:

  • Arcfestéssel és csillogó tetoválásokkal varázsoljuk a kicsiket azzá, akivé ők szeretnék
  • Kalandpark, disco, bűvészshow, lufihajtogatás, alkotóház teheti emlékezetessé a bulit
  • Közösen készített muffinok édesítik meg a programokat

Mindezt pedig szellemekkel, boszikkal, pókokkal, denevérekkel és az elmaradhatatlan tökökkel tesszük játékosan rémisztővé a kicsik számára.

Ha Ön is hasonlóan képzel el egy remek halloween partyt a gyerekeknek, forduljon hozzánk bizalommal, és egyeztessük a részleteket!