Esküvői gyermekfelügyelet: gondoskodunk a legkisebbek szórakoztatásáról!

Pontosan tudjuk: az esküvőszervezés sok-sok izgalommal, feladattal és olykor kihívással is jár. Önök is készülnek a nagy napra, és szeretnék, ha minden apró részlet az elképzelésük szerint alakulna? Az AS Játékvilág Kft. a segítségükre lehet!

Mire gondolunk? Ha már Önök is összeállították a vendéglistát, és pontosan látják, hogy a meghívottak között szép számmal lesznek jelen gyerekes családok is, bizonyára elgondolkodtak azon, miképpen valósítható meg egyszerűen az, hogy a szülők és a gyerekek egyaránt jól érezzék magukat. Forduljanak hozzánk bizalommal, bízzák ránk az esküvői gyermekfelügyeletet, és döntsenek bátran az esküvői gyereksarok szolgáltatásunk mellett! 

Fontos kiemelni, hogy a tevékenységi területünk egyik fő profilja az esküvői gyermekfelügyelet, azaz az esküvői gyereksarok szolgáltatás, melyben már nagy rutinnal rendelkezünk. Szolgáltatásunknak köszönhetően az esküvői helyszínen gyereksarkot alakítunk ki, vagy egy külön kis helyiségben hozunk létre gyerekjátszót, amit a legkisebbek garantáltan imádni fognak.

A teret / a helyiséget a gyerekek kedve szerint rendezzük be, ahol aztán a szakképzett, gyerekszerető animátoraink foglalkoznak velük. Színes, kreatív játékokkal, kézműves foglalkozásokkal és igény szerint arcfestés, lufihajtogatás, csillámtetoválás, ékszerkészítés programokkal, tánccal ütjük el együtt az időt, míg a szülők is önfeledten szórakozhatnak a felnőttek társaságában.

Az esküvői gyermekfelügyeletünk keretén belül még az alvósarok szolgáltatás igénybevételére is van lehetőség.

Bízza ránk Ön is az esküvői gyermekfelügyeletet, hiszen szakembereink tapasztalt, szakképzett pedagógusok / óvónők / bébiszitterek.

Máris felkeltettük az érdeklődésüket? Többet szeretnének megtudni az esküvői gyermekfelügyeletünk nyújtotta szolgáltatásról? Árajánlatot kérnének?

Forduljanak hozzánk bizalommal, örömmel segítünk!

info@asjatekvilag.hu

+36-30/576-23-21

+36-20/935-40-77