Esküvői gyereksarok – Esküvő gyerekekkel?! Lehetséges!

Egy közeli barát, vagy családtag esküvője mindig nagy esemény az ember életében. A menyasszony és a vőlegény hosszú hónapokon át, akár 1 éven keresztül tervezi a nagy napot. Legyen tökéletes a díszítés, az étel, a menyasszonyi ruha és a szertartás. Mindemellett szeretnének közösen ünnepelni és szórakozni a számukra legfontosabb emberekkel. De mi legyen addig a gyerekekkel? Még egy újabb megoldandó részlet az esküvőszervezés alatt. Hogyan is lehetne lekötni néhány gyereket, addig, amíg a szülők jól érzik magukat. Az esküvői gyereksarok a tökéletes megoldás az AS Játékvilág szervezésében!

Egyre gyakrabban kérnek fel minket esküvői gyereksarok szervezésére.  Különböző játékokkal és kreatív foglalkozásokkal biztosítjuk a gyerekek felhőtlen szórakozását. Többek között felszerelt kiskonyha, babák, különböző babafelszerelések, fésülködő kisasztal és számos egyéb igazán lányos játék várja a játszani vágyó kislányokat. A kisfiúk autókkal, autópályákkal vagy legoval, playmobillal, sárkányokkal és egyéb szuperhős figurákkal játszhatnak, amíg a szülők mulatnak. Természetesen a kisbabákról sem feledkezünk meg! Bébisarkunkban számos biztonságos játék többek között lego duplo kockák, baby playmobil, csörgők, puha plüss játékok várja a kicsiket. Csillámtetoválással vagy arcfestéssel varázsoljuk még szebbé az ünneplő gyermekeket. Ez csak töredék része annak a sok érdekes játéknak, ami a gyerekekre vár az esküvői gyereksarkunkban.

Az esküvői gyerekfelügyelet során kreatív sarkunkban ötletes ajándékokat készíthetnek a gyerekek saját kézzel szüleiknek, vagy akár a friss házasoknak is. Míg a nagyobbak különböző gyöngyfűző technikákkal különleges ékszereket fűzhetnek, addig a kisebbek gyönyörű rajzokkal lephetik meg az ifjú párt. Természetesen az elkészült apróságokat a gyerekek is hazavihetik.

Ha szeretné, ha az esküvőjén a szülő és a gyermek is jól szórakozna, válasszon minket, válassza az esküvői gyereksarok szolgáltatásunkat!