„Az arcfestés és a csillámtetoválás öltöztet”

Melyik gyermek ne akarna belebújni egy hercegnő vagy egy szuperhős bőrébe? Sajnos, nem mindig van lehetőség arra, hogy a gyermekek jelmezt húzzanak és így váljanak kedvenc mesehősükké. Az arcfestés egy tökéletes alternatíva lehet az átalakulásra, melyet az AS Játékvilág animátorai készítenek el.

Animátoraink az arcfestés során bőrbarát, vízzel lemosható festékeket használnak. A hercegnőtől kezdve, a tündéreken, batmanen, át egészen a legkülönlegesebb állatkákig rengeteg figura megtalálható a kínálatunkban. A gyönyörű minták mellett, csillámporral és kövekkel díszítve varázsoljuk még tökéletesebbé a választott „álarcot”. Az arcfestés helyett akár karra is kérhető néhány különleges motívum, így nem csak gyermekeknek, de felnőtteknek is szórakoztató program lehet.

Az arcfestés mellé tökéletes választás lehet a csillámtetoválás. A gyermekek és felnőttek a legkülönlegesebb minták közül választhatnak, melyet szebbnél szebb csillámporokkal díszítünk. Arcfestőink segítségével akár egyedi minták is kérhetőek.  A tartós csillámtetoválásaink akár 1 hétig is fennmaradnak, de bármikor könnyen eltávolíthatóak. A bátrabbak merészebb színkombinációkat is kipróbálhatnak, természetesen választhatóak szolid, kicsi minták is kellemes, lágy színekkel elkészítve.

A rendezvényére arcfestést vagy csillámtetoválást szeretne, keresse az AS Játékvilág csapatát, örömmel állunk rendelkezésére a rendezvényszervezés minden területén!