A Mikulás műsor gyerekeknek garantáltan sikert arat!

Ho-ho-ho-hóóó! Néhány hét és itt a Mikulás! Legalábbis reméljük, hogy mindenhová megérkezik, hiszen a gyerekek nagyon várják. A Mikulás és a karácsony olyan ünnepek, amikor minden gyermek izgatottan várja, hogy vajon milyen ajándékot kap. Szerencsére a nagyszakállú Télapó pontosan tudja, hogy minek örülnek a kicsik, és nem csak ajándékokkal, hanem sok-sok kedvességgel is készül.

Hogy milyen helyszínekre érdemes Mikulás műsort szervezni a gyerekeknek?

1. Családi céges rendezvényekre

Egyre jobban virágkorukat élik a céges családi napok, ahova nem csak a dolgozók hivatalosak, hanem a családjuk is. Az ilyen eseményekhez nagyszerű választás a december eleje, hiszen ilyenkor különleges meglepetésben részesülhetnek a gyerekek: a Mikulás megjelenése garantáltan leköti mindannyiukat, ráadásul egy kis ajándékcsomaggal is gazdagodhatnak.

2. Bölcsődékbe, óvodákba, iskolákba

A Mikulás napja kiváló alkalom arra, hogy egy kicsit megtörjük a szokásos hétköznapi eseményeket. A Télapó megjelenése garantáltan különlegessé varázsolja az egész napot az óvodában, iskolában, kicsit kiszakítva a gyerekeket a megszokott hétköznapokból.

3. Bevásárlóközpontokba, játékboltokba

Hogyan lehet még több vásárlót vonzani egy bevásárlóközpontba? Például a Mikulással! Melyik kicsit ne varázsolná el, ha egyszer csak integetve jön vele szembe a Nagyszakállú? Ráadásul ajándékot is kap tőle és még egy közös fénykép is készülhet, ezzel kellően megalapozva a karácsonyi várakozást.

Cégünk, az AS Játékvilág Kft., nagy tapasztalattal rendelkezik és egyedi igények alapján is vállalja Mikulás műsorok szervezését. Bővebb információért látogasson el a www.asjatekvilag.hu weboldalra, ha pedig szeretné megrendelni a szolgáltatást, keressen minket a +36-30/576-2321-es telefonszámon vagy az info@asjatekvilag.hu e-mail címen! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a részletekkel kapcsolatban.