A Mikulás műsor gyerekeknek a december fénypontja

A piros kabátos, jóságos nagyszakállút senkinek nem kell bemutatni. A gyerekek, akik hisznek az Északi sarkról érkező, rénszarvasok vontatta szánon utazó, krampuszokkal és karácsonyi manókkal dolgozó Mikulásban, nagyon várják a találkozást. A nagy nap már nemsokára megérkezik, legyen a Mikulás látogatása is a programok között!

Még nincsen Mikulás decemberre? Mi elvisszük a nagyszakállút a gyerekekhez és a segítőivel izgalmas ünnepséget rendezünk számukra.

A Mikulás programnak többféle változata is elérhető. A gyerekek minden programunk változatában találkozhatnak a Mikulással, akit kísérhetnek csintalan krampuszok vagy vidám manók is. Ezen a napon az ajándékok sem maradhatnak el. A mikulás csomagokat, apró meglepetéseket a piros puttonyból kapják meg a kicsik az ünnepség fő attrakciójaként.

Az ajándékozás mellett több órás, szórakoztató és változatos elfoglaltságot is tudunk biztosítani.  A lufihajtogatás, a mézeskalácsozás, a kézműves foglalkozás vagy arcfestés és kisállat simogató az óvodába, családi eseményekre, áruházakba vagy az iskolákba is izgalmas és színes Mikulás napi program.

A Mikulás és segítői adhatnak színpadi műsort, zenés előadással is emelhetik az ünnepi nap fényét, vicces szórakozást is vihetnek a kicsik és nagyok elé. Szerezzen nekik örömet a mi Mikulás programjaink egyikével, méghozzá teljes körű szervezéssel! A Mikulás műsor a december fénypontja lesz.

A Mikulás napi rendezvényt rendelje meg időben, ne okozzon csalódást a picúroknak! A felejthetetlen élmény nálunk kezdődik. Az ajánlatunkat megismertetjük az érdeklődőkkel a weboldalunkon szereplő elérhetőségeink bármelyikén!