szulinap01A születésnap megszervezése-lebonyolítása során célunk, hogy az ünnepeltnek és kis barátainak felejthetetlen napot szerezzünk. Vidám játékokkal, érdekes, kreatív foglalkozásokkal szórakoztatjuk őket, mesékkel, dalokkal kötjük le figyelmüket, így segítve ezzel az anyukáknak apukáknak, hogy ők is élvezhessék gyermekük fontos ünnepét.

Vállaljuk komplett témaszülinapok lebonyolítását, ahol az egész rendezvényt egy adott téma (lovagkor, tündérek, bohóc stb.) vagy figura (Micimackó, Verdák, Barbie stb.) köré csoportosítjuk, vagy örömmel megyünk ki csak kisebb programokkal (arcfestés, lufihajtogatás...), hogy ezzel is színesítsük a szülinapi forgatagot!

Szívesen segítünk továbbá a díszítéstől egészen a köszönőajándékok beszerzéséig mindenben.
Ezen kívül örömmel rendezünk egyedi zsúrokat, ahol bárki megtalálhatja a számára legkedvesebb programokat.

Zsúrokat kérésre bárhol tartunk, étteremtől, művelődési háztól, játszóházakig bezárólag mindenhol, de leggyakrabban családokhoz megyünk, és háznál/lakásban rendezzük meg a zsúrt. Ebben az esetben is minden kellékkel felszerelkezve érkezünk, és egy 2-2,5 órás parti keretében sok-sok játékot, nagy vidámságot viszünk az ünnepeltnek és barátainak, úgy, hogy a lakás is épségben marad!

Csapatunk szakképzett, nagy tapasztalatokkal rendelkező, idegen nyelveket beszélő, kedves óvó nénikből, tanár nénikből, gyakorló, többgyerekes anyukákból-apukákból áll, akiknek legfontosabb feladatuk, hogy szeretetet, kedvességet és vidám szórakozást biztosítsanak a gyerekeknek a szülinapjukon.

Személyre szabott árajánlatkéréshez kérem, lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségeken, vagy használja a kapcsolat menüpontot.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 06-30-576-2321

 

Ízelítő a választható programokból

És még sok színes programmal állunk az önök rendelkezésére!

Kérjen személyre szabott ajánlatot: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 06-30-576-2321

 

 

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Melinda
Kedves Dóra!

Egy fantasztikus esküvőn vagyunk túl, ami nem lett volna ilyen teljes a segítségeteket nélkül. Fáradt, unatkozó gyerekek helyett ifjú party arcok, ideges, nyúzott szülők helyett pedig kedélyes vendégeink voltak, akik nem mellesleg kellemesen tudtak enni, beszélgetni, táncolni hála Nektek. A terembe érve a szemem sarkából láttam, hogy nevetgélő gyerekekkel t...