0729Sokszor, egy gyermek születésnapi zsúrjának leszervezése és lebonyolítása mellett, a szülőknek nem jut idejük a gyermekükkel együtt ünnepelni. Egy sokadik zsúr megszervezése után, már nehéz új különleges témát találni a partihoz.

Az AS Játékvilág segítségével megszervezheti a tökéletes szülinapi zsúrt.


Szülinapi partikat leggyakrabban házaknál vagy lakásokban szervezünk, de éttermekben, játszóházakban vagy akár szabadtéren is megvalósítjuk a szülők elképzeléseit. Tematikus partik esetén, hozzáillő díszítést és játékokat biztosítunk. Animátoraink arcfestéssel, csillámtetoválással lufihajtogatással vagy akár kreatív, kézműves foglalkozásokkal várják az ünneplő gyermekeket. Az ünnepelt, játékos formában levezetett „ajándékátadási ceremónia” keretében kapja meg a vendégek ajándékait.

IMG 1950  0732


Animátoraink mellett, az ünnepelt gyermekek és barátaik jól szórakozhatnak és egy nagyon vidám szülinapi bulit élményével gazdagodhatnak.

View the embedded image gallery online at:
http://asjatekvilag.hu/hu/szulinapi-gyerekzsur#sigProId3c19f3bea0

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Anita, menyasszony
Kedves Dóra,
Szeretnénk megköszönni a kollégáknak a profi munkát, és a rengeteg játékot amit hoztak. A gyerekek le voltak nyűgözve, a szülők pedig kimondhatatlanul hálásak voltak, hogy levették róluk a terhet és nyugodtan tudtak ebédelni, beszélgetni!
Szoval nagyon köszönjük, szuper volt!
Üdvözlettel,
Anita