Ilyen szép időben ideális lehet a gyermekek szülinapi zsúrját a szabadban tartani. Az AS Játékvilág animátorai számos ötletes játékkal, sorversennyel készülnek az ünneplő gyermekek szórakoztatására.

A játékokat és a díszítést, a kiválasztott egyedi témák alapján állítjuk össze. A kislányok által olyannyira kedvelt hercegnős vagy tündér parti mellett a fiú kedvenc kalózos vagy star warsos témájában is meg tudjuk valósítani az „álom szülinapi bulit”. A zsúrok tökéletes kiegészítő programja lehet az arcfestés, csillámtetoválás vagy lufihajtogatás. Szabadtéri szülinapi bulik elengedhetetlen kelléke az ugrálóvár. Különböző színű, méretű és formájú ugrálóváraink között mindenki talál kedvére valót. A buli végén a közös tortázás mellett, a gyermekek együtt adják át az ünnepelt számára az ajándékokat valamilyen játék keretén belül.


IMG 1950    KC1B7783


Ha szeretne egy felejthetetlen szülinapot szervezni a gyermekének, válassza az AS Játékvilágot.Konkrét ajánlatkéréssel az alábbi elérhetőségeinken állunk a szíves rendelkezésükre:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

06-30-576-2321, 06-20-935-40-77

Rólunk mondták

Kinga
Kedves Dóra és Anikó,

Szeretném megköszönni a két héttel ezelőtti lagzin a gyermekfelügyeletet.
Őszintén szólva nem sok energiám jutott arra, hogy megfigyeljem a
gyereksarok történéseit, de nekem már önmagában az, hogy nyugodt gyerekeket
láttam, elég jelzés volt arra, hogy jól megy minden.
Utólag több szülőtől is kaptam visszajelzést, hogy milyen nagy segítsé...