A nemzeti ünnep közeledtével mi is sok szép piros-fehér-zöld alkotást készítettünk a gyerekekkel a kézműves foglalkozásainkon. Készültek kokárdák is bőven, nálunk kicsit másképp! :-)

239xypSunday brunch alatti gyereksarok foglalkozásainkon mindig aktuális, alkalomnak, évszaknak megfelelő alkotásokat készítünk  a gyerekekkel. Most a nemzeti ünnepre tekintettel számos kreatív tárgyat készítettünk, többek között nemzeti színű karkötőt és virágot is. Persze a legfontosabb a kokárda sem maradhat el, ez most nálunk filcből és gomb felhasználásával készült. 

Foglalkozásainkon a gyerekek mindig örömmel készítenek különböző kreatív tárgyakat, játszanak, mókáznak velünk sokat. Az vasárnapi ebéd alkalmával így a szülők nyugodtan ebédelhetnek, beszélgethetnek egymással, a gyerekeket nálunk jó kezekben tudhatják! :-)

Egyéb programokkal is színesitjük alkalmainkat: lufihajtogatás, arcfestés, zenés előadás, bűvészműsor és sok egyéb érdekesség várja a gyerekeket vasárnaponként.

0237a  0236as   0238a

 

 

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Lilla
Kedves Anikó!

Mi is, de főleg a kis lurkók szülei nagyon elégedettek voltak. Sokan jeleztek vissza, hogy ilyen jól összeállított és színvonalas gyereksarkot még nem láttak esküvőn, és a gyerekek (azok is, akiket nehéz lekötni) állandóan visszajártak, ha csak azért is, hogy egy újabb halálfejekkel díszített tortát dekoráljanak a nagymamának. :) A dicséretet, amit a ...