Idén húsvétkor is különleges programokkal készül a Hegyvidék Bevásárlóközpont!

A kézműves foglalkozásokat ismét mi tartjuk, várunk Benneteket sok szeretettel 10 és 14 óra között! Sok aranyos húsvéti kézműves alkotással készülünk a tőlunk már megszokott magas színvonalon. Lesz tojásfestés, papírtojás és nyuszi készítés kicsik és nagyok legnagyobb örömére. :-)

hir1

Az AS Játékvilág Kft örömmel vállal húsvéti foglalkozásokat: kreatív, kézműves asztalok szervezését, húsvéti gyerekbarát programok megtartását. Nyuszi, a pesztra is várja a gyerekeket sok-sok játékkal, izgalmas programmal.

Ha szolgáltatót keres, forduljon hozzánk bizalommal! Arcfestés, lufihajtogatás, kézműves foglalkozások, gyereksarok, gyerekfelügyelet, légvár és ugrálóvár bérbeadás, csillámtetoválás és sok egyéb program, mind a gyerekek önfeledt szórakozását szolgálja!

Ha rendezvényt tervez, ahol gyerekek is résztvesznek, forduljon hozzánk bizalommal! Számtalan érdekes, hagyományos vagy éppen teljesen egyedi programmal állunk az Önök rendelkezésére alábbi elérhetőségeink bármelyikén:

06-30-576-2321, 06-20-935-40-77 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Kinga
Kedves Dóra és Anikó,

Szeretném megköszönni a két héttel ezelőtti lagzin a gyermekfelügyeletet.
Őszintén szólva nem sok energiám jutott arra, hogy megfigyeljem a
gyereksarok történéseit, de nekem már önmagában az, hogy nyugodt gyerekeket
láttam, elég jelzés volt arra, hogy jól megy minden.
Utólag több szülőtől is kaptam visszajelzést, hogy milyen nagy segítsé...