Még csak mostanában ocsúdunk fel a karácsonyi ünnepi mámorból, de már vészesen közeleg a farsangi szezon, ami önmagában is hatalmas móka, hát még akkor, ha profi animátorainkkal, alkalomhoz illő kézműves foglalkozásokkal és programjainkkal dobjátok fel a farsangi forgatagot!

Az év bár0177mely szakaszában népszerű program az arcfestés, de ebben a szezonban aztán igazán aktuális. Profi, természetes anyagú, könnyen lemosható festékkel dolgozó arcfestő kollégánktól nem tudnak majd olyat kérni a gyerekek, amit ő ne teljesítene, s a kész mű akár jelmezük részévé is válhat.

Lufihajtogató animátorunk – aki igény szerint be is öltözik – meghajtogatja a farsangi mulatság lovagjainak kardjait, hercegnőinek virágait, állatidomárjainak oroszlánjait, kígyóbűvölőinek kígyóit vagy szinte bármit, kreációinak csak a képzelet szabhat határt!

Nem feledkezünk meg a csillogásról sem. Elzák, Annák, Aranyhajak, készüljetek, hercegnő szetteteket káprázatos csillámtetoválásainkkal dobjuk fel, hogy ti legyetek a legragyogóbbak egész nap, s még tovább, hiszen minőségi tetoválásaink napokig ékesítik viselőiket. Persze gondoltunk a fiúkra is: az összes szuperhős talál majd kedvére való tetoválást pókembertől kezdve batman-en át superman-ig. A felnőttekről sem feledkezünk meg: csodás nőies tetoválásokkal, vicces boszikkal, nonfiguratív mintákkal dobjuk fel az ő hangulatukat is.

Kézműves foglalkozásainkat is a farsangi szezonhoz igazítjuk: készítünk többek között fakanál-bábokat, maszkokat, jelmezeket és parti kellékeket. Legyen minél csillogóbb vagy készüljön újrahasznosított anyagból a mestermű? Ötleteinken se szeri - se száma.

A sütni vágyókat sem hagyjuk cserben, a hercegnőket unikornisos muffin és különböző csupaszín-csupavidámság cupcake elkészítésére csábítjuk és persze a farsangi szezon nagy kedvence, a csörögefánk sem maradhat el.

Akik pedig szeretnék feldobni a bulit pár party-játékkal, számíthat ránk: farsangi több állomásból álló fantázia-kalandparkunk összes eleme egytől-egyig csupa móka, kacagás, az önfeledt hangulat garantált! A hagyományos székfoglalón, seprűtáncoltatáson, léggömb-dekoráláson felül készülünk még fánk- és perecevő versennyel, lufiterelgető-megmérettetéssel és sok egyéb meglepetéssel.

Sok szeretettel várjuk cégek, oktatási intézmények, üzletközpontok, művelődési házak és magánszemélyek jelentkezését. Ajánlatkérésért keressetek minket e-mail-en, telefonon vagy akár személyesen is! AS Játékvilág – a családbarát rendezvények szakértője

DSC 0388

 0238a0249as

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Kata
Kedves Anikó!

A vasárnapi buli nagyon jól sikerült. A gyerekek nagyszerűen érezték magukat.
A fiam duzzogott kicsit, hogy kimaradt belőle (átvittük a barátjához) és egyben benyújtotta igényét a nyári szülinapja hasonlóképpen való megtartására. :))
Köszönöm szépen a segítséget, a lányok nagyon ügyesek voltak!