kismama post verseny

Indulj az Év Szabadúszó Kismama díjért és nyerd meg az AS Játékvilág ajándékait! 

Miért nyerd meg az Év szabadúszója díját? Mert megjelenik veled egy portré a HVG magazinban, és kapsz 1% részesedést a work.buzz-t fejlesztő startupban.

A szabadúszás nem magányos műfaj, közösségi élmény! Az 100 alkalmas MUSE co-working belépő mellett más értékes nyeremények is várnak:

Ingyenes belépő a 2019-es #FreedomXFest mini rendezvényre, írnak Rólad magazinblogban: Szikra, Szeretem a Vállalkozásom, részt vehetsz egy Online Inspirációs Vállalkozói képzésén, személyre szabott coaching program segíti a szakmai fejlődésedet.

Ráadásul amennyiben Te leszel az Év Szabadúszó Kismamája, megszervezzük gyermeked születésnapi buliját 3 alkalommal is :)

Indulj a versenyen és inspirálj másokat a sikeres szabadúszó létre!

https://work.buzz/azevszabaduszoja

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Lilla
Kedves Anikó!

Mi is, de főleg a kis lurkók szülei nagyon elégedettek voltak. Sokan jeleztek vissza, hogy ilyen jól összeállított és színvonalas gyereksarkot még nem láttak esküvőn, és a gyerekek (azok is, akiket nehéz lekötni) állandóan visszajártak, ha csak azért is, hogy egy újabb halálfejekkel díszített tortát dekoráljanak a nagymamának. :) A dicséretet, amit a ...