0729

Sokszor, egy gyermek születésnapi zsúrjának leszervezése, és lebonyolítása mellett a szülőknek nem jut idejük a gyermekükkel együtt ünnepelni. Egy sokadik zsúr megszervezése után, már nehéz új különleges témát találni a partihoz. Az AS Játékvilág segítségével megszervezheti a tökéletes szülinapi zsúrt.

Május 26-án esküvői gyereksarok szolgáltatását mutatja be az AS Játékvilág Csapata. Sok szeretettel várjuk a házasulandó párokat, esküvőszervezőket, ceremóniamestereket, rendezvényszervezőket és természetesen a gyerekeiket is!

eskuvoi gyereksarok 0965

hir1

Idén húsvétkor is különleges programokkal készül a Hegyvidék Bevásárlóközpont!

Március 31.-én, szombaton 10 és 14 óra között az AS JÁTÉKVILÁG szervezésében kézműves-foglalkozásokkal, tojásfestéssel várja a kicsiket és nagyokat.

0988

Bár ma egész nap szakadt a hó, de nemsokára itt a tavasz, és így sokára itt a gyermekek kedvenc tavaszi ünnepe, a húsvét. Minden gyerek nagy örömmel várja a húsvéti nyuszi érkezését és persze az apró ajándékait is. Igazi kaland rálelni az elrejtett csokitojásokra és egyéb meglepetésekre a kertben. Ezen kívül természetesen a lányok nagy lelkesedéssel készítik és festik a tojásokat a locsolkodni érkező fiúk részére. Ha szeretné emlékezetessé tenni a gyermekek számára az idei húsvétot, válassza az AS Játékvilágot. Az AS Játékvilág különleges kiegészítő programokat kínál családi és céges rendezvényekre egyaránt.

A nemzeti ünnep közeledtével mi is sok szép piros-fehér-zöld alkotást készítettünk a gyerekekkel kézműves foglalkozásainkon. Készültek kokárdák is bőven, csak nálunk kicsit másképp! :-)

 0236

Minden kedves Kollégánknak, Megrendelőnknek, Partnerünknek boldog Nőnapot kívánunk!

kezmuves foglalkozas alkotomuhely 0499

Hosszú hetekbe telik, mire a gyerekek eldöntik, minek is öltözzenek be Farsangkor. A kislányokból meseszép hercegnők vagy tündérek lesznek, míg a fiúk szuperhősökké vagy harcosokká válhatnak. A felnőtteknek, viszont nem csak a jelmezválasztásban kell segíteni őket, hanem a megfelelő farsangi program kiválasztásában is. Az AS Játékvilág program ajánlatában mindenki talál kedvére valót.

rendezv14

Mi is ott leszünk GYEREKSAROK szolgáltatássunkkal, várunk szeretettel a D8-as standon! :-))

 

26758687 832604050281361 745074722228785846 o

mk2

Mézeskalácsunkat könnyen elkészíthető kipróbált recepttel, nagy szeretettel sütjük az ünnep örömére. A helyszínre előre bekevert tésztát és villanysütőt szállítunk. A résztevők maguk gyúrhatják át a mézeskalácstésztát, formázhatják és díszíthetik mákkal, mazsolával, különböző formájú cukorkákkal, fehér és színes cukortollakkal saját ízlésük szerint. A helyszínen kisütött mézeskalácsokat természetesen haza is vihetik a résztvevők, vagy a helyszínen elfogyaszthatják.

Külön kreatív foglalkozás keretében megfelelő dobozkát is készíthetnek, díszíthetnek a résztvevők igény szerint. A saját kézzel készített kalácsokat, egyedi dobozban vihetik haza, így lesz teljes az élmény.

31455011045 a752c9a812 k

Szerezzen a gyermekeknek felejthetetlen élményt, rendelje meg tőlünk az Igazi szakállú Mikulást! Engedje meg, hogy levegyük válláról a Mikulás rendezvény szervezésének gondját, és biztos lehet benne, hogy egy színvonalas, minőségi, teljes körűen megszervezett (programok, előadások, étel-ital, Mikulás-csomagok) esemény részese lehet.


Az AS Játékvilág Mikulása majdhogynem tökéletes mása az eredeti, Északi-sarkon élőnek. Valódi, hófehér szakállával, nagy pocakjával, meseszép jelmezével és imádni való személyiségével bűvöli el a gyerekeket.

Karcsonyi stiskola IC Budapest

Sok szeretettel várjuk Kicsik és Nagyok jelentkezését egy igazi, meghitt, kellemes, karácsonyi hangulatú sütögetésre a Hotel Intercontinentalba!

Esküvőkiállítás 2017. november 4-5. Hungexpo.

Mi is ott leszünk GYEREKSAROK szolgáltatássunkkal, várunk szeretettel a 176-os standon! :-))

cewes banner 2017 800x400

Még úgy tűnik, nagyon messze van még decenber, de mi már elkeztünk készülni a Mikulás ünnepségekre. Felvettük a kapcsolatot a Mikulással és segítőivel a krampuszokkal. Lázasan pakolunk, keressük a szép díszeket, kellékeket. Lesznek újdonságaink, egészen egyedi ajánlataink...

De még mielőtt mindent elárulnánk, először tekintsünk vissza az előző évre és nézzük meg, hogy az AS Játékvilág Mikulása mit hozott a gyerkőcöknek.

0580

Na, hol jártunk?

Október 2-én hajnalban Balázséknál jártunk. Fogadjunk, hogy kitaláljátok Feri jelmezének melyik része a mi munkánk...

 0362

Évről évre nehezebb új programokat kitalálni a gyermek szülinapi bulijához. A szülők idejét teljesen leköti a szervezés és a lebonyolítás, így arra már nincs energiájuk, hogy élvezzék a saját gyermekük születésnapját. Az AS Játékvilág segítő kezet nyújt egy tökéletes szülinapi zsúr kivitelezéséhez.

0750a

Egy közeli barát, vagy családtag esküvője mindig nagy esemény az ember életében. A menyasszony és a vőlegény hosszú hónapokon át, akár 1 éven keresztül tervezi a nagy napot. Legyen tökéletes a díszítés, az étel, a menyasszonyi ruha és a szertartás. Mindemellett szeretnének közösen ünnepelni és szórakozni a számukra legfontosabb emberekkel. De mi legyen addig a gyerekekkel? Még egy újabb megoldandó részlet az esküvőszervezés alatt. Hogyan is lehetne lekötni néhány gyereket, addig, amíg a szülők jól érzik magukat. Az esküvői gyereksarok a tökéletes megoldás az AS Játékvilág szervezésében!

0959

A Dunyhakertben minden korosztály megtalálja a kedvenc elfoglaltságát. A szülök nyugodtan vásárolgathatnak, válogathatnak a különböző termelők által kiállított portékák között, míg a gyermekek az AS Játékvilág birodalmában játszadozhatnak.Kpkivgs

 

esk

Ha sok a gyermek a családban nehéz lehet olyan találkozót, szülinapot vagy bármilyen családi rendezvényt megszervezni, ahol a gyerkőcök is jól érzik magukat. Az AS Játékvilág gyereksarok szolgáltatása azonban kiváló megoldás lehet!

Ilyen szép időben ideális lehet a gyermekek szülinapi zsúrját a szabadban tartani. Az AS Játékvilág animátorai számos ötletes játékkal, sorversennyel készülnek az ünneplő gyermekek szórakoztatására.

0731

Kicsik és nagyok nagy kedvence az ugrálóvár. Legyen kastély vagy autó, az AS Játékvilág a legkülönlegesebb formájú légvárakat hozza el rendezvényére a gyermekek nagy örömére.HPIM6806

Melyik gyermek ne akarna belebújni egy hercegnő vagy egy szuperhős bőrébe? Sajnos, nem mindig van lehetőség arra, hogy a gyermekek jelmezt húzzanak és így váljanak kedvenc mesehősükké. Az arcfestés egy tökéletes alternatíva lehet az átalakulásra, melyet az AS Játékvilág animátorai örömmel elkészítenek.

2KC1B0170168

A szabadtéri rendezvények elengedhetetlen része a sport. Bár sportolni, lehet, hogy nem mindenki szeret, de az AS Játékvilág új megrendelhető programlehetősége, a Sportjátszótér garantáltan átmozgat minden korosztályt.

2KC1B002020

Húsvét vasárnap és hétfőn színes programokkal várjuk a Kicsiket és Nagyokat a Westendben. :-)

WestEnd Hsvt A2 plakat

A tanulni vágyó gyermekek kedvence lesz a Történelmi séta Petőfi után szabadon elnevezésű új programunk. A történelem könyvekben már olvasott események helyszíneit, és a forradalom legfontosabb alakjait ismerhetik meg mégjobban a gyerekek játékos rejtényeken keresztül.

kokarda01

Roy

Minden vasárnap ebédidőben szuper kis animátor csapattal várjuk az egész családot a Corinthia Hotel Budapest Éttermében.

 

 

És igen, ismét megyünk, kiállítunk, ott leszünk két napig!!! Esküvő-gyerekek, ez már összetartozik és a kapocs az AS Játékvilág Kft.

Szebbnél szebb ruhák, gyönyörű frizurák és mesés sminkek időszaka ez. De mindig van még mit csinosítani vagy igazítani ahhoz, hogy még tökéletesebb legyen a megjelenése az embernek. Az AS Játékvilág nem csak erre nyújt megoldást, de számos más program ajánlattal teheti még különlegesebbé a várva várt bált.

krmdszts

Nem rendelted még meg idén a Mikulást a gyerekeknek? MOST MÉG MEGTEHETED! Idén is nagyon sokan választottak minket, hogy a gyerekekhez eljutathassuk a Mikulást és örömet szerezhessünk nekik. Még van néhány szabad időpontuk, ami rád vár!

0920

Idén is megrendezésre kerül a karácsonyi sütőiskola a Hotel Intercontinentalban. Az AS Játékvilág közreműködésével a gyerekek idén is maguk készíthetik el a süteményeket karácsonyra.

2016 Kids Baking Class

Gyakran kérdezik a gyerekek aggódva a szüleiket, hogy vajon a Mikulás akkor is megtalálja-e őket, ha éppen nincsenek otthon.

A válasz egyszerű: Az AS Játékvilág segítségével az igazi szakállú, idős Mikulás bárhova eljut, még az óvodába is.

0860

Az esküvői gyereksarok szolgáltatás egyre népszerűbb, ezt abból is látjuk, hogy már az Esküvő Classic magazinba is bekerültünk.

Wow, celebek lettünk! :-)

0711

Mivel mindig a tudásunk legjobbját szeretnénk nyújtani, ezért az animátoraink is gyakorolnak néha. Ilyenkor egymásnak készítenek csillámtetoválást, vagy éppen a legújabb ékszerkészítési trendeket osztják meg egymással.

2KC1B0135135

2KC1B008282

Idén egy új, különleges helyen tarthattuk meg a szokásos csapatépítő délutánunkat. Nem rég készült el a gyönyörű új irodánk, melynek kerthelyiségében gyűltünk össze ősszel.

A lufihajtogató bohócokat mindenki ismeri: bohócruha, fura haj, vicces cipő és a termékek: lufikard, kutya, egér és oroszlán.

A mi lufihajtogatóink ennél jóval ötletesebbek, és a készítendő luficsodáknál nem ismerünk lehetetlent! :-)

0928

0977

Egy közeli barát, vagy családtag esküvője mindig nagy esemény az ember életében. A menyasszony és a vőlegény hosszú hónapokon át, akár 1 éven keresztül tervezi a nagy napot. Legyen tökéletes a díszítés, az étel, a menyasszonyi ruha és a szertartás. Mindemellett szeretnének közösen ünnepelni és szórakozni a számukra legfontosabb emberekkel. De mi legyen addig a gyerekekkel? Még egy újabb megoldandó részlet az esküvőszervezés alatt. Hogyan is lehetne lekötni néhány gyereket, addig, amíg a szülők jól érzik magukat. Az esküvői gyereksarok a tökéletes megoldás az AS Játékvilág szervezésében!

Az örök kendvenc: az ARCFESTÉS, és az új kedvenc: a CSILLÁMTETOVÁLÁS, a tavaszi-nyári zsúrok legnagyobb slágere volt!

0927a

14438790 336765663325913 672779216 o

Programok széles választékával várjuk nem csak a kisgyermekeket, hanem a kis iskolásokat is, szülinapi zsúros kínálatunkból mindenki talál kedvére valót. A sokak által annyira kedvelt arcfestés és csillámtetoválás mellett, egyre népszerűbbek a gyerekek kézügyességét fejlesztő kreatív foglalkozások.

0646

Hosszú várakozás után új irodába költöztünk, ahol végre mindennek van helye...

Szülinapi zsúrok és egyéb kisebb-nagyobb gyerekrendezvények állandó "szereplője" az arcfestés. Minden kis gyerkőc imádja, de gyakran még a nagyobbak, sőt akár a felnőttek, urak és hölgyek is kérnek egy - egy vicces, csajos vagy macsósmintát.

0737

 

Szülinapi gyerek zsúrok, felnőtt bulik, céges partik és gyereknapi rendezvények elengedhetetlen kelléke a lufidekoráció és lufijatogatás.

Nálunk számos (vagy inkább számtalan?) ötletből válogathat, legyen szó egyszerű lufikutyusról vagy kardtól, a bonyolult dekoráción át egészen a lufiba rejtett ajándékokig, mi mindent megvalósítunk, amit Ön elképzel...0928

Meghívni vagy nem hívni? Ez itt a kérdés... Mármint kisgyerekes barátokat, rokonokat az esküvőnkre...

Az alábbi linken olvashatjátok a menyegzőlap.hu cikkét az esküvői gyereksarokkal kapcsolatban, ahol minket is elmítenek! :-)

A teljes cikk itt olvasható

esk1

 

flyer hu

Húsvéti kalácssütés a Hotel Intercontilenralban március 24-27 között 16-18 óráig.

Minden kedves Kollégánknak, Megrendelőnknek, Partnerünknek boldog Nőnapot kívánunk!

12795162 1038645016182044 7371207064266890944 o

 

Az avea oltári esküvők oldalon is olvashattok rólunk itt:

5 érv + 5 tipp gyerekekhez

Perlaki Dóra, gyermekrendezvények tapasztalt szervezője osztja meg velünk tapasztalatait és tanácsait az esküvőkre érkező gyerekek foglalkoztatásáról, gyereksarok kialakításáról, egyszóval mindarról, hogy mit érdemes a gyerekekkel kapcsolatban átgondolni, amikor az esküvőnket tervezzük.

gyereksarok

Az avea.hu oltári esküvők oldalon nagyon kedves cikkre bukkantunk a kisgyerekek esküvői öltöztetésére vonatkozóan.

Ha Te is hivatalos vagy gyerkőcöddel esküvőre, esetleg az apróság egyből koszorús lány/fiú lesz, feltétlen érdemes elolvasni a cikket. Egyszerűen nagyon cuki! :-)

A teljes cikk az alábbi linken érhető el:

avea - A legcukibb esküvői gyerekruhák

vagy kattints a tovább gombra és elolvashatod a cikk rövidített válozatát.

n-kids-large570

Ha az alábbinál kreatívabb játékokra gondoltál, keress minket szülinapokra, esküvőkre, gyermekrendezvényekre...

1234

Múlt hétvégén ismét kiállítottunk az esküvői gyereksarok szolgáltatásunkkal a legrégebbi esküvői kiállításon, a Budapesti Kongresszusi Központban.

Örömmel tapasztaltuk, hogy sok jegyespár már ismeri a szolgáltatást, és komolyan tervezi, hogy esküvőjükön a gyerekeknek (és főleg a szüleiknek) is kedveskednek egy aranyos gyereksarok kialakításával.

0855

Sok-sok előkészítő munka után, decemberben teljes létszámmal és nagy erőbedobással indultunk neki a decemberi szezonnak, ami nálunk az év egyik legsűrűbb időszaka.

12341363 991267914253088 5204761034831368981 n

 

SpongyaBob Kockanadrág

Indul a Nick hajó!

Különleges programsorozattal készül a Nickelodeon Mikulás alkalmával! A Nick hajón nem csak egy alkalommal, hanem az ünnepek idején szinte minden hétvégén óriási SpongyaBob figurával, gyerekszínházzal, koncertekkel és sok-sok játékkal várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A tavalyi siker után idén ismét megrendezésre kerül a Hotel Intercontinentalban a karácsonyi mézeskalács sütés, ahol mi is közreműködünk. :-). Egy délutáni kikapcsolódás, ráhangolódás a közelgő ünnepekre, egy kis megállás, sütés, baráti beszélgetések. Meghitt élmény gyerekekkel felnőtteknek.....

Flyer hu2

Közeleg a Mikulás-nap, naptárunk is szépen telik. Igazi ősz szakállú Mikulásunknak még vannak azért szabad időpontjai.

Sok szeretettel várja az érdeklődők jelentkezését elérhetőségeink bármelyikén!

0925

Hétvégén nagy sikerrel zajlott le az első Őszi Esküvő Kiállítás, ahol mi is kállítottunk esküvői gyereksarok, gyerekfelügyelet szolgáltatásunkkal. A sikerünk sokkal nagyobb volt, mint amire számítottunk! :-))

0892

Megint Esküvő Kiállításra megyünk az esküvői gyereksarok szolgáltatásunkkal!:-)

November 7-8. Hungexpo, gyertek el Ti is!

eskuvo kiallitas2

 

nilla

Sok szeretettel köszöntjük legfiatalabb kollégánkat Nillát! :-)

Itt a szeptember, újra csapatösszetartást tartottunk a Brunó cukrászdában. Nagy örömmel köszöntöttük az új kollégákat, jó volt együtt látni majdnem az egész csapatot! 20150911 171924

Nem múlhat el nyár esküvők nélkül, és esküvők nem lehetnek gyerekek nélkül. Az idei nyáron is számos esküvőn vettünk részt gyereksarok szolgáltatássunkkal a kisebbek és nagyobban legnagyobb örömére! :-)

A Sunday Brunchok nyáron is tovább folytatódtak a Kiosk étteremben és a Hotel Intercontinentalban. Nagy meleg, sok gyerek és izgalmas tennivalók vártak.

 

 

Márciusban fontos szezonindító értekezletet tartottunk AS Játékvilág módra a Hotel Intercontinentalban.

Húsvéti készülődés a Camponában március 27-28, április 3-4.

campona

10469291 674027169377021 8733167181167341299 oSok szeretettel ajánljuk figyelmetekbe Gyarmati Viktória és Csohány Gábor szerzőpáros előadását a KATICA MESÉK - Tündér bál című zenés műsort.

A műsor alap ötletét Viki legújabb mesekönyve a Katica mesék adta. Erre a történetre írt Gábor igazi, gyerekeknek szóló, vidám dalokat. És hogyan lesz ebből egy Tündérbál?...

 

20150131 104422 resizedIdén XI. alkalommal került megrendezésre a Budapest Spotrarénában az Esküvői Kiállítás, melynek most mi is részesei lehettünk, mint kiállítók. Esküvői gyereksarok, Esküvői gyermekfelügyelet szolgáltatásunkat szerettük volna népszerűsíteni. Sokat hezitáltunk, menjünk-e ki, vagy ez csak pénzkidobás lesz....

 

 

 

Azt hogy a gyerekek nagyon szeretnek játszani, mindenki tudja. Hogy mi a kedvenc játékuk, azt csak a hozzájuk igazán közel állók és olyan szakemberek tudják, akik az év minden napján a gondolataikat lesik. Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk gyermeknapi különleges programjainka, melyet tapasztalt pedagógusok, óvónők, szakképzett bébiszitterek és természetesen gyakorló anyukák bevonásával állítottunk össze.

 

 

 

A tavasz a megújulás, a tavaszi zsongás ideje. Ebből az alakalomból állítottuk össze friss, tavaszi, színes program-csokrunkat. Kérjük, fogadja szeretettel húsvéti programajánlónkat, melybe a jól ismert és kedvelt programok mellett, újdonságokat is beleépítettünk.

Rólunk mondták

Kinga
Kedves Dóra és Anikó,

Szeretném megköszönni a két héttel ezelőtti lagzin a gyermekfelügyeletet.
Őszintén szólva nem sok energiám jutott arra, hogy megfigyeljem a
gyereksarok történéseit, de nekem már önmagában az, hogy nyugodt gyerekeket
láttam, elég jelzés volt arra, hogy jól megy minden.
Utólag több szülőtől is kaptam visszajelzést, hogy milyen nagy segítsé...