És igen, ismét megyünk, kiállítunk, ott leszünk két napig!!! Esküvő-gyerekek, ez már összetartozik, és a kapocs az AS Játékvilág Kft.

Az elmúlt évek alatt megváltoztak a piaci igények és egyre több pár szeretné, hogy gyerekek is jöjjenek az esküvőjükre. Őket is szeretettel látják, de szeretnék a gyerekeket szórakoztatni, hogy mindenki jól érezze magát. Tudjuk, hogyha a gyerkőc unatkozik, nyűgős, gyorsan el tudja rontani a hangulatot.

Az AS Játékvilág Kft megoldás kínál erre az igényre. Cégünk igazán szuper gyereksarkokat szervez, animátoraink nem csak felügyelik a gyerekeket, de a sok játékkal le is kötik figyelmüket, elfoglaltságot nyújtanak az esküvő időtartama alatt.

Ha kilátogatnak az Esküvői Kiállításra látogassanak meg minket a C35-ös standon!

Esküvői gyereksarok, gyerekfelügyelet szolgáltatásunkat ajánljuk ezúton a házasulandó párok figyelmébe, nagyon hasznos lehet... :-)

Rólunk mondták

Zita
Kedves Dóra!
Nagyon köszönjük, hogy megszerveztétek az osztályunk farsangi buliját, 20 gyerkőcöt tettetek nagyon boldoggá. Már a helyszín kiválasztásánál rengeteget segítettetek, és a programot is szuperül összeraktátok! A gyerekek olyan jól érezték magukat hogy szinte nem is láttuk őket, így a szülők is remekül elvoltak, végre tudtunk egy jót beszélgetni. Jövő...