Minden kedves Kollégánknak, Megrendelőnknek, Partnerünknek boldog Nőnapot kívánunk!

Legyen szó nőnapi rendezvényről, anyáknapjáról, húsvétról, farsangról vagy gyereknapról  sok eredeti, kedves és vicces, gyerekközpontú foglaklozással állunk megrendelőink rendelkezésére:

Kalácssütés, húsvéti tojásfestés, muffindíszítés, virágkötés, ékszerkészítés a legnépszerűbb tavaszi foglalkozásaink közé tartoznak.

Természetesen egyéb hagyományos gyerek programokkal is mindig készülünk: arcfestés, lufihajtogatás, bűvész előadás, ugrálóvárak vagy a mobil játszósarok szintén elengedhetetlen részei egy családi rendezvénynek. Kézműves asztalunknál a gyerekek, sőt általában a felnőttek is mindig találnak számukra érdekes elfoglaltságot.

Ha rendezvényt tervez, ahol gyerekek is résztvesznek, forduljon hozzánk bizalommal! Számtalan érdekes, hagyományos vagy éppen teljesen egyedi programmal állunk az Önök rendelkezésére alábbi elérhetőségeink bármelyikén:

06-30-576-2321, 06-20-935-40-77 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

  kezmuves foglalkozas alkotomuhely 0499  0442 0398a

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Anita, menyasszony
Kedves Dóra,
Szeretnénk megköszönni a kollégáknak a profi munkát, és a rengeteg játékot amit hoztak. A gyerekek le voltak nyűgözve, a szülők pedig kimondhatatlanul hálásak voltak, hogy levették róluk a terhet és nyugodtan tudtak ebédelni, beszélgetni!
Szoval nagyon köszönjük, szuper volt!
Üdvözlettel,
Anita