0940aMelyik gyermek ne akarna belebújni egy hercegnő vagy egy szuperhős bőrébe? Sajnos, nem mindig van lehetőség arra, hogy a gyermekek jelmezt húzzanak és így váljanak kedvenc mesehősükké. Az arcfestés egy tökéletes alternatíva lehet az átalakulásra, melyet az AS Játékvilág animátorai örömmel elkészítenek.

Animátoraink bőrbarát, vízzel lemosható festékeket használnak. A hercegnőtől kezdve, a tündéreken, batmanen át egészen a legkülönlegesebb állatkákig rengeteg figura megtalálható a kínálatunkban. A gyönyörű minták mellett, csillámporral és kövekkel díszítve varázsoljuk még tökéletesebbé a választott „álarcot”. Az arcfestés mellett akár karra is kérhető néhány különleges motívum, így nem csak gyermekek, de felnőttek is szívesen "állnak be a sorba" egy-egy trendi tetkóért.

2KC1B0170168Az arcfestés kiegészítéseként vagy akár önálló programként tökéletes választás lehet a csillámtetoválás. A gyermekek és felnőttek a legkülönlegesebb minták közül választhatnak, melyet szebbnél szebb csillámporokkal díszítünk. Arcfestőink segítségével akár egyedi minták is kérhetőek. A tartós csillámtetoválásaink akár 1 hétig is fennmaradnak, de bármikor könnyen eltávolíthatóak. A bátrabbak merészebb színkombinációkat is kipróbálhatnak, természetesen választhatóak szolid, kicsi minták is kellemes, lágy színekkel elkészítve.Konkrét ajánlatkéréssel az alábbi elérhetőségeinken állunk a szíves rendelkezésükre:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

06-30-576-2321, 06-20-935-40-77


Rólunk mondták

Évi és Tomi
Kedves Anikó!

Nagyon meg vagyunk elégedve!
A hölgyek bájosak és kedvesek voltak. A gyerekek (és a szülők is)
imádták,
hogy ennyi lehetőség volt a játékra.
Szeretném külön megköszönni, hogy olyan rugalmasak voltak, mert
érkezésükkor véglegesítettük csak a helyet, de mindenben nagyon
segítőkészek voltak.

Nagyon szépen köszönjük!
Üdvözlettel,
Évi és T...