2KC1B0135135Néhány hete tartottuk az idei csapatépítésünket, ahol az elmúlt 1 év értékelése mellett egy kis gyakorlásra is sor került.

Animátoraink folyamatosan bővítik ismereteiket, és próbálnak a lehető legtöbbet fejlődni, ezért egy rendhagyó csapatösszetartás keretében lehetőséget biztosítottunk nekik, hogy egymást segítve sajátíthassanak el néhány kézműves technikát. Volt üvegfestés, kapszulaékszer készítés, gyöngyfűzés illetve csillámtetoválás. Ezek a kreatív foglalkozások tökéletes szórakozási lehetőséget biztosítanak gyerekeknek, és felnőtteknek egyaránt.

A lelkes animátoraink, akár csak a nagy gyerekek, örömmel vettették bele magukat a gyakorlásba. Órákon keresztül váltogatták egymást a különböző kreatív asztaloknál. :)

FaLang translation system by Faboba

Rólunk mondták

Szégner Zsuzsa
Egy rendezvényünkre hoztak Dóriék animátorokat. Nem kis kihívás volt a sok különböző nemzetiségű gyerek, akikről nem sokat tudtunk előre. Mégis fenomenálisan helyt álltak, a gyerekek nagyon jól érezték magukat, így megrendelőnk boldog volt, a felnőttek zavartalanul tudtak ünnepelni és kikapcsolódni.
Az utolsó pillanatban tökéletesre szervezték, nagyon köszönjük.
...